אוסטאוד אוסטאומה לילד בן שנה ושבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

11/05/2009 | 09:48 | מאת: אורנה

בוקר אור לילד יש גולה מתחת לברך על הטיביה לאחר בדיקות סיטי, מיפוי עצמות הוחלט על הסרת הגולה הילד סובל מאד מכאבים בלילה מתעורר ובוכה ורק לאחר מתן נורופן זה נרגע הרופאים חושבים שמדובר באוסטאוד אוסטאומה אך נעשה MRI ואחריו הוחלט בזמן הניתוח לקחת ביופסיה האם זה אכן סיבה לדאגה או שכל התסמינים כגון כאב בלילה צליעה באותה הרגל מסמנים שאכן מדובר באוסטאומה אך לעומת זה הגיל של הילד נורא קטן. אשמח לקבל תשובות תודה רבה

הגיל אמנם מעט צעיר מהמקובל, אך אם יש קליניקה והדמייה תואמים נראה שזו אכן הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית