סריקה בעמוד שדרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

07/05/2009 | 07:03 | מאת: רפאל

ד"ר נכבד מצב לאחר למינקטומיה עם קיבוע מתכתי ב- D12-L1 בחלק הקאודלי של חוט השדרה בגובה D12-L1 קיים זיז גרמי אחורי הלוחץ על חוט השדרה, מוקד של סיגנל גבוה ב- D12 בחוט בשדרה באיזור זה משתרע לאורך כ-15 מ"מ ומתאים למוקד של מיאלופתיה. א-יכול להיות שהניתוח לא צלח. או שנגרם נזק נוסף מאחר וחודש לאחר ששוחררתי מבית חולים שיבא ניכנס בי רכב בעוצמה כשהייתי ברכבי במצב עצירה. ב- מה אומר הפיענוח ומה זה מיאלופתיה ג- אבקש לדעת האם כבודו גם מתעסק במתן תעודה רפואית ראשונית עבור וועדות רפואיות בביטוח לאומי לתשובתך אודה

נחוצה בדיקת ההדמיה וקלינית כדי לראות מה סיבת הכאבים וכיצד לטפל בהם.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית