יישור לורדוזיס פיזיולוגי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

30/04/2009 | 21:57 | מאת: ריקי

אני סובלת מכאבי גב חזקים בגב התחתון במעבר מתנוחה לתנוחה ובכפיפה, (כאב "חותך" עם קצת הקרנה לאגן צד שמאל) בצילום הרנטגן שעשיתי קיבלתי את התשובה הבאה : יישור לורדוזיס פיזיולוגי. גובה החוליות , המנח והמרווח הבין חולייתי שמורים. כ"כ הרופא אמר לי שיש שחיקה קלה בסחוס. מה משמעות התוצאות ומה הטיפול המומלץ ? תודה ריקי

יישור הלורדוזיס הוא ביטוי קליני ורנטגני לכאב הגורם לכיווץ שרירים מיישרי ע"ש. יש לטפל בסיבת הכאב.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית