שבר בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

18/04/2009 | 21:37 | מאת: רחל זיו

אבי בן 78 נפל ושבר את הירך. החליטו על ניתוח וחצי שעה לפניו הגיע הרופא והודיע לי שהקרדיולוג אמר שהניתוח בסיכון גבוה. כמובן שלא ניתח כרגע אינני יודעת מה לעשות האם השבר יכול להתאחות לבד? מה עם אבא ישכב חודש מה עם פצעי לחץ? לאבא יש מיאלומה אך אמרו שלא שייך כי לא מקבל כמעט טיפול אנא עזרו לי מה לעשות אני מנהריה ולא יודעת להיכן לפנות בתודה מראש רחל

כעיקרון, מומלץ לנתח את רוב שברי צואר הירך אלא אם יש סיכון ניתוחי גבטה ביותר

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית