כאבי ברקיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

16/04/2009 | 13:45 | מאת: נטלי

כ -שישה חודשים אני סובלת מכאבים בברך השמאלית. האם כדאי בדיקה נוספת MRI ? איזה טיפולים כדאי לקחת?האם טיפולים דיקור סיני שיאצו ואחרים יחולים לעזור? קיבלתי מרופא מטפל כדורים אטופן למקרה שיכאב והמלצה לקחת מגה גלופלקס זה הכול. אחרי 3 חודשים המצב רק החמיר. זה מופיע בעיקר כשאני עולה או יורדת במדרגות ובהליכה. עברתי צילום שנמצא תקין, ועשיתי מיפוי עצמות שם קיבלתי את סיכום: הממצא בברך מתאים לתהליך ארטריטי ער בברך השמאלית. ובשל כך לא ניתן להעריך אם קיים נזק מניסקאלי מדיאלי או לטרלי.

אין פרטי גיל/משקל/פעילות וכד' על כל פנים מתשובת המיפוי עולה תהליך דלקתי שיש לטפל בו בהתאם: תרופות , פיזיוטרפיה, זריקות וכד'

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית