אחרי שימוש ממושך בקביים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/04/2009 | 15:49 | מאת: אירית

מידי לילה הרדמות של הזרת בשתי הידיים עלי לנערן לפעמים ע כמה פעמים בלילה כדי לעורר אותן, כבר 3 חודשים ויותר, אורטופד קופת חולים אמר להמתין עוד שלושה חודשים אולי יעבור מאליו לפני בדיקת העצב. האם המתנה כזו יכולה לגרום נזק? מה לעשות כנגד חסכנותן של קופות החולים על גב החולים? בברכה מודאגת

אכן ברוב המקרים תרדמת זו חולפת מאליה. אם תצטרכי לעבור את בדיקת הא.מ.ג. תביני מדוע רופאך ניסה "לחסוך" ממך את הבדיקה הלא נעימה הזו, ואין המתנה משום נזק עתידי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית