cdh גמילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/04/2009 | 15:33 | מאת: הילה

שלום בני בן ה 5 חודשים היה עם רצועות PAVLIK מגיל חודשיים ועד היום. בעקבות שיפור (כרגע 1B בשתי הרגליים) הומלץ להתחיל גמילה תחילה שעתים בשבוע שבוע לאחר מכן 4 וכך הלאה להוסיף שעתיים כל פעם. שאלתי היא מה משמעות הגמילה הזאת? מה בעצם עומד מאחורי זה? אם הרגל בעצם תקינה למה לא מורידים את הרצועות מיד ומשאירים בלילה בלבד או משהו בסגנון? האם יש בכך סכנה אם הוא יותר שעות ללא הרצועות? המון המון תודה מראש הילה

זו בעיקרון "מחלת בנות". משהופיעה בבן, היא לרוב עקשנית יותר לטיפול. ולכן אם הושג תיקון ,1-B הגיוני להפסיק המכשיר בהדרגה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית