ציסטה ע"ש בייקר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

31/03/2009 | 19:31 | מאת: שירן

שלום רב. בני בן 3 ואובחן כי יש לו ציסטה ע"ש בייקר בגודל 5*1.5 ס"מ בחלק האחורי של ברך ימין. עד עתה האופציה היחידה שמציעים לטיפול זה בניתוח עם הרדמה מלאה. ברצוני לשאול האם יש דרך נוספת לטפל בציסטה מלבד ניתוח. אבקש גם לדעת מהו תהליך הניתוח בגיל כזה וכיצד מתבצעת ההרדמה. אשמח מאוד לתגובה ותודה מראש.

אם הממצא אינו גדול ואינו מפריע לתפקוד אפשר להמתין ולעיתים הציסטה נספגת מאליה.

02/04/2009 | 12:33 | מאת: שירן

האם הגודל שציינתי נחשב לגדול? אין הגבלה בתנועה, לא מפריעה לתפקוד. מוזר שכל הרופאים שראו אמרו לנתח, בעוד אני קוראת באינטרנט שממש לא חייב... הרגעת אותי, שוב תודה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית