מפרק האגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

29/03/2009 | 09:55 | מאת: רןנית סוויד

שלום רב!!! לאחר צילום רנטגן הובחנה דלקת חריפה ברצועות שמחברות את מפרק האגן לעמוד השידרה.לפי הרופא הרלקת כנראה נגרמה כתוצאה מהריון שהסתיים לפני כשנתיים. הטיפול לפי דעתו :זריקת diprospan וזריקת esracain אבקש ייעוצך האם זו הדרך הבלעדית (לאחר שקיבלתי משככי כאבים וכדורים אנטי דלקתיים שלא עזרו במיוחד).ואם כן איזה סיכונים כרוכים בתהליך הזה???? תודה רבה רונית סוויד

אם טיפול תרופתי ופיזיוטרפי?! לא עזרו, יש לשקול הזרקת סטרואידים=דיפרוספאן למשל.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית