סימני OCD

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

28/03/2009 | 03:06 | מאת: אמיר

שלום רב..לפני כשבוע סובבתי את הקרסול במשחק כדורגל! לאחר יומיים עשיתי צילום ,התברר שאין שברים.לאחר שהאורטופד ראה את הצילום הוא אמר שיש לי פגיעה בסחוס, (הוא ציין כך: סימני 0CD של ה"כתף" הלטראלית של הטאלוס עם פרגמנט סחוסי קטן באיזור ). שאלתי היא: האם במקרה כזה מנתחים או שברוב במקרים זה מתאחה לבד עם שילוב של עבודה (פיזיותרפיה) על האיזור הפגוע??...אני בחור צעיר בן 24 ,שעוסק בכדורגל כבר 10 שנים. האם יש השפעה לגיל במקרים אלו ??

כדאי לברר את הממצא על ידי MRI ולהלחיט לפי זה האם צורך בטיפול, ואיזה, במיוחד לאור עיסוקך בספורט.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית