בבקשה עזרה בפיענוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

22/03/2009 | 09:17 | מאת: טלי

בסריקת L4-5 :בקע אחורי מרכזי גדול של הדיסקית המוחק את השומן האפידוראלי הקדמי ולוחץ על השק הדוראלי ועל שורש העצב השמאלי בסריקת L5-S1 - מודגם בלט אחורי של הדיסקית המוחק את השומן האפידוראלי הקדמי ומשיק לשורשי העצביים. אשמח לפיענוח, מה המשמעות לגבי ומה הפתרון המומלץ? לפני כ 3 שנים שברתי את עצם הזנב, לפני כ 4 חודשים ילדתי לידה ראשונה טבעית(אפידורל), ולפני כחודשיים עשיתי שני עישויים בו זמנית ולמחרת לא יכלתי לזוז. האם יש קשר בין הדברים?

אני מניח שאת צעירה לאור שילדת לפני 3 שנים. הממצאים מצריכים בדיקה והתיחסות קלינית ע"י אורטופד.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית