בדיקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

15/03/2009 | 12:50 | מאת: שמואל

שלום פרופסור אני בן 44 אופנתי ל mriג גב אודגם עקמת גבית מתני קשה וקמורה ימינה עם זוית חדה שקודקודה בגבהים וt12 t10 ובמקטע העקמת החדה קיימת משיכת החוט לקצה השמאלי של התעלה ו דפורמציה של בית החזה משנית לקיפוסקוליאוזיס אני עברתי 2 ניתוחים לפני 24 שנה מה דהתחה פרופסור הים עעקמת גודלת עקב מחלת [נויורפיברומטוזיס]למה מתכבן עקמת קמורה תודה רבה פרופסןר

כנראה שכוונתך למחלת נוירו-פיברומטוזיס. לאור ממצאי ה MRI מציע להתייעץ במרפאת גב לגבי הצורך בטיפול שמרני/ניתוחי. ניתן לקבל היעוץ במרפאת גב בילינסון שבניהולו של ד"ר נ.אוחנה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית