זריקה אפידורלית לגב והריון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/03/2009 | 10:09 | מאת: hi

שלום ! אני סובלת מבלט דיסק גדול אחורי ובלט נוסף בחוליות L4 L5 S1 לפני4.5 חודשים קיבלתי זריקה אפידורלית לגב ,אפשר לאמר שהזריקה עזרה לי ובהחלט סבלתי הרבה הרבה פחות מכאבים בגב,בשבועות האחרונים החלו שוב הכאבים בגב ואני מעוניינת לקבל זריקה נוספת רק רציתי לדעת האם זה אפשרי לקבל את הזריקה בזמן הריון בכלל?? אשמח למענה מהיר תודה דחוף!!

אין התווית נגד לזריקה אפידורלית בהריון, נהפוך הוא, משתמשים בה לאלחוש בלידה.

14/03/2010 | 09:37 | מאת: ו

שלום, היכן ניתן לקבל זריקה זו, גם באופן פרטי, בחיפה. קביעת תור למרפאת כאב אורך מס? חודשים והכאב בלתי נסבל. תודה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית