בירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

07/03/2009 | 21:26 | מאת: לי

שלום ד"ר, אודה לך על ההסבר בממצא : באספקט האחורי של הקונדיל מצד ימין בשטח המיפרקי קיים נגע המתאים ל- OCD הנגע בצורת שקע דמוי מכתש בקוטר 14.4 מ"מ. הנגע מוגבל היטב בגבול סקלרוטי דק ומכיל בתוכו הסתיידויות קטנות מרובות. בהמשך לתשובתך, הגיל 17 , נער ששיחק כדורסל מגיל קטן עד לא מיזמן. תודה לי

כיון שעל פי התיאור , הממצא של OCD = נזק לסחוס הברך, רצוי : 1. לבצע MRI 2. לשקול על פי ממצאי ה MRI טיפול כירורגי בממצא.3. עד השלמת הבירור להמנע מספורט כגון כדורסל/רגל.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית