הימנגיומה בעמוד השידרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

27/02/2009 | 18:54 | מאת: בת שבע

פרופסור סלעי שלום, לאחר בדיקת MRI גילו אצלי המנגיומה בגוף חוליה D12. אינני יודעת כלום על הנושא. האם תוכל להסביר מה המשמעות. אני כרגע סובלת מכאבים עזים ותחושת נימול בעקב שמאל ומכות חשמל ברגל שמאל. האם תוכל להגיד משהות האם יש קשר לעניין? מודה לך על התשובה המהירה, בת שבע.

המנגיומות= צבר כלי דם, הוא ממצא שכיח מאוד בע"ש , לרוב כממצא אקראי. במקרים נדירים ניתן לראות ב MRI אם ההמנגיומה לוחצת וגורמת לכאבים. אני בטוח שזה צוין בתשובת הבדיקה , ורופאך, יוכל להסביר לך את סיבת הכאבים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית