כאב ברך שמאל...דחוף לי..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

27/02/2009 | 14:03 | מאת: קובי

שלום לך עברתי בדיקת סיטי בעקבות כאב כרוני בברך ממכה שקיבלתי בעצם הפיקה בבדיקה נראה מבנה גרמי שמור אין שבר אין עדות להרס גרמי או לשבר יש לציין ציסטות תת כונדרליות קטנות בלוחיות..עמדה תקינה של עצמות המפרקים הדגמה תקינה של הרקמות הרכות מה יש לי נראה לי שאין פתרון בכלל ואצטרך לסבול...אני סובל כמה שנים אפילו אחרי אורטוסקופיה אציין שיש לי תנועה מלאה של הברך ללא חריקות ואני מניעה את הברך ללא בעיה אבל הכאב הוא בישיבה ובעמידה אין לי כאב בכיפוף...מה הבעיה שלי בתודה קובי?

לא צוינו ממצאי הארטרוסקופיה שזו הבדיקה המיטבית לבירור בעיות בברך , ולטיפול בהתאם לממצאים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית