גרורה בעצם פמור- דחוף!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

26/02/2009 | 15:10 | מאת: מיטל

אבי, בן 57, בריא בדרכ, אובחם כחולה בסרטן ריאה מסוג non small cell lung carcinoma תת סוג- סקוומוס. דרגה 4- גרורות בפמור ירך שמאל ובצלע T12 בעמוד השידרה. לפני התחלת טיפול קרינתי בוצע צילום רנטגן בפמור שלא הדגים סדק או שבר בפמור ולכן התחלנו בטיפול הקרינתי. הכאבים בעמוד השידרה פחתו אך ברגל פחות. היום (יום 8 לטיפול קרינתי מתןך 10 טיפולים) קיבלו החלטה לבצע ניתוח דחוף מחר להכנסת בורג לפמור על מנת לחזק את העצם. אשמח לקבל פרטים על הכרחיות הניתוח, מהלך הניתוח ועל אופציות טיפוליות אחרות. אני זקוקה לתשובה מידית היות והניתוח יבוצע מחר. תודה רבה

אני מקווה כי הניתוח עבר בשלום ובהצלחה. אין ספק כי במקרי גרורה בירך, כדאי לנתח ולמנוע את הסבל העלול להיות כרוך בשבר פתולוגי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית