קרע בשני גידים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

24/12/2008 | 18:59 | מאת: ליאור

שלום רב, לפני שלושה חודשים נפצעתי בקרסול במהלך משחק כדורסל. בהתחלה אובחנה הפציעה שלי כנקע בקרסול, ובמשך חודשיים הטיפול היה באמצעות גרב אלסטית פשוטה. משלא ירדה הנפיחות, הכאב לא פסק והמשכתי לחוש "נקעים חוזרים" נשלחתי לאולטרה-סאונד שהראה כי אני סובל מקרעים חלקיים של הגידים הפרונאלים הקצר והארוך. מה אתה ממליץ לעשות במצב מהסוג הזה? האם ישנו סיכוי שלא אוכל לעסוק עוד בפעילות ספורטיבית? תודה רבה, ליאור

מנוחה ממושכת, משולבת עם פיזיוטרפיה מתאימה , ושימוש במייצב קרסול קשיח, יכולה לאפשר החלמת הגידים הפגועים בצורה מלאה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית