ברור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

01/12/2008 | 14:57 | מאת: י.ק

בן 62, לפני כשנה וחצי עברתי החלפת מפרק ברגל שמאל. כשנה הרגשתי מצוין, חזרתי לפעילות רגילה ומכון כושר. לפני כ-3 חודשים התחילה צליעה קלה שהפכה לכאבים בלתי נסבלים לאורך הגב התחתון ורגל שמאל עד הברך. עברתי C.T שהראה על שינוי בחוליה בגב, ונאמר לי שכנראה לא מזה הכאבים. בחודש האחרון חי על משככי כאבים (שלא עוזר) וכמעט משתגע מכאבים. שקיעת דם שעשיתי היום התוצאה ESR 71. CSHE, בדיקת C/R/P מלפני כחודש 1.9. יש לי תור בקופ"ח בעוד כשבוע. האם אפשר לפענח לי ולעזר לפחות מורלית. תודה

צריך אולי להשלים גם בדיקת מיפוי עצמות בשאלת מקור הכאב: גב תחתון או משהוא שקרה במפרק המלאכותי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית