כאבי רגליים במנוחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

21/11/2008 | 17:15 | מאת: אורנה גפן

אני בת 61 ומזה זמן מה סובלת מכאבים ברגליים מהקרסול עד הברך רק בזמן מנוחה ושכיבה אופקית.למרות פעילותי הרבה במשך היום ללא שום כאבים אחרי לכתי לישון אני מתעוררת עם כאבים .שינוי בתנוחת הרגליים ו-או עמידה מיד משפרים את המצב עד הקימה הבאה. אינני סובלת ממחושים אחרים בגוף כך שאינני יודעת מהו כיוון חיפוש מעמיק יותר לאחר שרופא המשפחה המליץ על כדור לשיכוך כאבים כל ערב לפני השינה. אינני מעוניינת לשכך כאבים שאינני יודעת מה מקורם. לאיזה כיוון הייתם שולחים אותי להבדק? בברכה אורנה

צריך לבדוק במישור חסר ויטמין לדוגמא A , או ממקור ע"ש מתני - הצרות תעלת השדרה היכולה לתת סימנים דומים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית