כאבים בעצם האגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

21/12/2003 | 11:50 | מאת: הדר

שלום לדר', אני בת 42. בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבים באזור עצם האגן הימנית. הכאבים בולטים במיוחד כשאני מפעילה לחץ על הרגל - נשענת, מתישבת או קמה . הכאב לא מקרין לרגל. מה זה יכול להיות ואיך ניתן להקל על הכאב (חימום המקום או דווקא קירור, משחות כמו בנגיי וכו' ??) תודה הדר

הכאב אותו את מתארת מצריך בדיקת רופא וקרוב לודאי גם צילום לבדיקת מצב עצמות האגן. בד"כ חימום עוזר לסוג זה של כאבים בברכה, פרופ סלעי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית