ניתוח כן או לא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

21/12/2004 | 16:37 | מאת: אורן

שלום רב . אני בן 33 אחרי החלפת ברך מלאה . הגבלות בתנועה ישור מינוס 20 מעלות כיפוף עד 60 הולך בצליעה די קשה 4 שנים כבר .הוצא לי או להישאר כך או קיבוע של הרגל .מה דעתך מה יותר טוב לעתיד . מה פחות צליעה .איך מיתבצע הניתוח מהם הסיכונים זמן החלמה . תודה רבה

ניתוח החלפה מלאה של הברך הואלכל הדעות מוקדם מאוד מבחינת הגיל, ותוצאותיו מובלות. במצב בו אתה מתאר, עם טווח כה מוגבל, יש מקום לשקול קיבוע הברך: זהו ניתוח פשוט יחסית כיום הנותן ברך יציבה וחזקה לשנים רבות. בעוד שנים רבות, ניתן יהיה (אולי) להמיר ברך מקובעת בברך עם תנועה ללא חשש מהתרופפות.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית