כונדרוסרקומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/07/2004 | 09:56 | מאת: דוד

בהמשך לתשובתך מיום 19/06/04 ברצוני לדעת מה הניסיון בהתמודדות עם המחלה בארץ?

הנסיון בטיפול במחלת הכונדרוסרקומה רב ועשיר בארץ כיון שמדובר בגידול שכיח למדי באוכלוסיה הבוגרת.

20/07/2004 | 00:13 | מאת: נתי

לאחורנה, נתקלנו במחלה הזו בקרב משפחתנו ונאמר לנו שהגידול הזה נדיר ביותר ואינו שכיח באוכלוסיה הבוגרת, כמו כן נאמר שעל מנת לשפר את סיכויי ההחלמה, יש צורך להחליף את הגפה (מהאגן עד הברך) בתותב וגם כאן סיכויי ההחלמה אינם רבים - 2 חולים מתוך 10, מצליחים לשרוד. נשמח לקבל את דעתך בנושא והאם ידוע לך שאכן שהסיכוי כה נמוך.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית