כושר עבודה לאחר השתלת כליה

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

20/03/2004 | 22:25 | מאת: יוסי ח1

שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, אני מחפש מידע\ תשובות לשאלה, עברתי השתלת כליה לפני כשנה וחצי, הרגשתי מיום ליום איך גופי מתחזק, אך הגעתי לנקודה מסוימת שמישם החלה הידרדרות והרגשתי איך אני נהיה חלש יותר ויותר, עד כדי כך שלפני ההשתלה כבר הרגשתי פיזית יותר חזק, אני עצמאי, שעובד מעט מאוד אך יש ימים שהם קצת יותר מהרגיל- העבודה שלי קשורה הרבה בנסיעות ברכב פרטי, ולאחר שעות בודדות אני מרגיש שאני ממש עומד להתמוטט, והרגליים שלי שוקלות כשתיי טון, ההמוגלובין שלי בסדר גמור, שאר הבדיקות יציבות וטובות באופן כללי, הייתי מטופל בהמו דיאליזה מעל 6 שנים, האם יש לזה השפעה על הגוף?? אשמח מאוד לקבל תשובות בתודה מראש יוסי

21/03/2004 | 16:19 | מאת:

ליוסי שלום, המצב שאתה מתאר יכול לנבוע מסיבות רבות למשל:לחץ דם נמוך מידי (כתוצאה מתרופות), אנמיה,מחלת סי.אם.וי. פגיעה שרירית כתוצאה מטיפול בסטרואידים ,תת פעילות בלוטת התריסבעיות לבביות שונות ועוד. אני מציעה שתפנה לרופא שמטפל בך והוא יברר זאת לעומק. ד"ר רותי רחמימוב

21/03/2004 | 16:33 | מאת: יוסי ח1

תודה על תשובתך, יוסי