מידע בנוגע להשתלת כליה בחו"ל

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

07/12/2004 | 11:51 | מאת: יניב

שלום, אני זקוק למידע בנוגע להשתלה בחו"ל, אני מתקשה למצוא אינפורמציה בנושא, תודה

08/12/2004 | 20:04 | מאת:

ליניב שלום אני ממליצה לך לעבור השתלת כליה בארץ. כל טוב דר רותי רחמימוב

31/12/2004 | 23:46 | מאת: מזל

השאלה מופנת לרופאים . בעלי עושה דיאליזה פרטונאלית והיה לו זיהום בבטן הייתי רוצה לדעת ממה זה ואיך ניתן למנוע זאת והאיםזה יפריע להשתלה אשמח לקבל תשובה

09/12/2004 | 22:29 | מאת: Haim .K

עברתי השתלה לפני כחצי שנה בחו"ל . אשמח למסור לך את כל המידע הידוע לי בנושא. מאחל לך המון בריאות . חיים [email protected]