יש לי שאלה......

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

28/10/2004 | 06:47 | מאת: ערס

ביום חמישי אני ואחי רבנו מכות אז הוא בטעות התעצבן וזרק עלי כוס עם קפה על הפנים עכשיו הכוס נשבר לי על הגבה ונפתח לי שם הייתי בבית חולים והם שפ ניקו לי תעזור ואז היא שפחה לי מין שני טיפות כאלה לתו הפצע(נראה לי שזה טיפות לסגור תפתח) ואז שמה לי פלסטר עכשיו היא אמרה לי אחרי יומים להוריד את זה ולמרוך למשך יומים משכה בשם סינטומיצין . עכשיו אני רוצה לשאול האם באזור של הפגיע השערות של הגבה הרד לי ולא הגדל שם שום....האם הוא הרד ולא הגדל שוב???..כאילו עכשיו יש לי שם שערות רגיל השערות מסתירות את אזור הפצע... ואחרי כמה זמן בדיוק יעבור לי כל העניין של הפצע הזה.......? אני ישמח אם תעזרו לי..... נ.ב-גם נפוחה לי קצת העיין ויש לי קצת מסביב אדום

29/10/2004 | 13:07 | מאת: אלי

בפורום הזה דנים רק בנושאים של השתלות איברים ( לב , כליות ,ראות וכו...) מאחל לך שתחלים מהר ובלי סימנים . נ.ב יש לי אליך שאלה פי אלף יותר חשובה:- למה שבן אדם נורמלי יחבר שם כזה גרוע ? ? ? אלי

22/11/2004 | 15:34 | מאת:

אלתך לא רלוונטית לפורוםזה. אנא, פנה לרופא משפחה