רמות קרטינין גבוהים

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

22/10/2004 | 10:14 | מאת: סקרנים

לבעלי מצאו אבנים בשתי הכליות ורמות של קרטינין קצת חריגות בדם( 1.60). עליו לעבור עוד בדיקות לאיבחון יותר מדויק. רציתי לדעת האם לעבור לרופא נפרולוג או לרופא אורולוג כי אנו עדיין בטיפולה של רופאת המשפחה ולא יודעים לאן להמשיך מפה. כמו כן הוא סובל מכאביי ראש האם זה קשור לכשל כלייתי?.?? ומהו הטיפול שיקבל ?? תודה וסליחה יצא לי קצת ארוך.

23/10/2004 | 13:38 | מאת:

שלום בעלך צריך להבדק גם על ידי רופא אורולוג(לטפל ולנסות למנוע את בעיית האבנים) וגם על ידי רופא נפרולוג (לטפל באי ספיקת הכליות ולמנוע או להאט התדרדרות נוספת) בברכה רותי רחמימוב