מושתל כליה

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

09/10/2004 | 19:35 | מאת: שושי

האם ידוע לכם על טיפול ניתוחי של סרטן ראש לבלב שבוצעו בהצלחה במושתלי כיליה? אם כן היכן בוצעו הניתוחים .

20/10/2004 | 16:10 | מאת:

ספרות הרפואית מחו"ל מצאתי דווחים על מקרים ספורים אודות גידול בלבלב המופיע לאחר השתלת כליה. להלן שמות המרכזים שפרסמו מאמרים בנידון: Department of Nephrology AND Transplantation, University Hospital Gasthuisberg, Leuven, Belgium Division of Urology AND Renal Transplantation, University of Kentucky , Lexington, USA 40536-0084.