צינתור לפני השתלה

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

14/04/2004 | 08:30 | מאת: ארז

שלום אני נמצא לפני ה שתלה של כיליה ונאמר לי כי עלי לעבור צינתור ( לא מחייב הכנסת קפיץ בפועל ! ) האם הבדיקה הזו היא חובה לפני ביצוע השתלה ? ארז

22/04/2004 | 14:05 | מאת:

במסגרת הכנה לקראת ההשתלה, חלק מהמועמדים נדרשים לבצעה צינטור. הדבר נעשה בהתאם לדרישות המרכז הישראלי להשתלות, על פי הקריטריונים ברורים ואחידים. הסברים מפורטים יותר תוכל לקבל מהנפרולוג המטפל, שהפנה אותך לבדיקה או מנפרולוג השתלות שאותו/ה תפגוש בזמן שרישום ואישור מועמדותך להשתלה.