השתלות לב

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

13/04/2004 | 15:14 | מאת: ליאור והילה

שלום לכולם! אנחנו עושות עבודה בנושא השתלות לב, וצריכות מידע: אם יש פה מישהו בפורום שעבר השתלת לב ויכול לספר לנו על זה ולענות על שאלות, או מישהו שיש לו מידע- זה יעזור לנו מאוד. אתם יכולים לענות לנו על גבי הפורום או לאימייל: [email protected] בנוסף, אנחנו מפעילות אתר ופורום בנושא השתלות לב. אתם מוזמנים לעיין באתר ובפורום ולהעלות נושאים ושאלות שננסה לענות עליהם, ושגם אנשים אחרים יוכלו לענות עליהם במסגרת הפורום (זה יעזור לנו בעבודה). כתובת האתר היא: www.geocities.com/avoda1/index.html וכתובת הפורום היא: www.susita.com/service/freeforum.asp?id=37589 תודה רבה ליאור והילה

22/04/2004 | 12:19 | מאת:

פניתכם הועברה למתאמת השתלות. תוכלו גם לפנות אליה לכתובת [email protected] ליאור והילה כתב/ה: > > שלום לכולם! > > אנחנו עושות עבודה בנושא השתלות לב, וצריכות מידע: > > אם יש פה מישהו בפורום שעבר השתלת לב ויכול לספר לנו על זה ולענות > על שאלות, או מישהו שיש לו מידע- זה יעזור לנו מאוד. > אתם יכולים לענות לנו על גבי הפורום או לאימייל: > [email protected] > > בנוסף, אנחנו מפעילות אתר ופורום בנושא השתלות לב. > אתם מוזמנים לעיין באתר ובפורום ולהעלות נושאים ושאלות שננסה > לענות עליהם, ושגם אנשים אחרים יוכלו לענות עליהם במסגרת הפורום > (זה יעזור לנו בעבודה). > כתובת האתר היא: www.geocities.com/avoda1/index.html > וכתובת הפורום היא: > www.susita.com/service/freeforum.asp?id=37589 > > תודה רבה > ליאור והילה

25/04/2004 | 10:00 | מאת: רחל מיכוביץ

להילה ןליאור שלום בסביץ בני עבר השתלת לב לפני מספר שנים אתן יכולות לפנות אליו בטלפון: 054-615215 ואני בטוחה שיוכל לענות לכן על השאלות כל הכבוד שאתן עובדות על נושא כה חשוב רחל מתאמת השתלות בילינסון טל 050-758069

12/12/2004 | 00:13 | מאת: ציון