קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

12/04/2010 | 12:45 | מאת: דלית

protein s 40 protein c 133 כל שאר בדיקות הקרישיות ותפקודי כבד בטווח הנורמה, כולל הומוציסטאן. לחץ דם תקין.בת 64. מה משמעות התוצאה והאם זה דורש טיפול.

לקריאה נוספת והעמקה
12/04/2010 | 12:58 | מאת: תשובת מנהל הפורום

פרוטאין S נמוך מהתקין. משמעות ? משמעות של בדיקות נידונה רק בקונטקסט הכולל של האדם, הרקע הרפואי, הבעיה הרפואית הנוכחית, ממצאי הבדיקה הרפואית ובדיקות העזר. לאור מה שרשמת ? אי אפשר להסיק משמעות. קראי את ההנחיות למענה בפורום.

12/04/2010 | 13:11 | מאת: דלית

בדיקות אלה לא נעשו עקב בעיה רפואית אלא מהסיבה שביתי עברה מספר הפלות עקב קרישיות יתר. ילדה לבסוף לאחר שהזריקה לעצמה מדללים בזמו ההריון. ההמטולוג שלה שלח את כל בני משפחתנו לבדיקת קרישיות כדי לברר אם יש כאן מקור גנטי. עשיתי בעקבות זה בדיקות דם מקיפות שכולן יצאו בטווח הסוגריים. בעיות רפואיות שלי: תת פעילות של בלוטת התריס שמטופלת באלטרוקסין, אוסתאפורוזיס שאוזן בעזרת תרופות. מקוה שזה נותן תמונה יותר טובה. תודה.

מנהל פורום המטולוגיה