אתר העזר להמטולוגיה
דיון מתוך פורום המטולוגיה
כתובות אתר העזר שלי בו ניתן למצוא מידע בנושאים המטולוגיים http://doczz.netfirms.com http://hematology.netfirms.com http://doczz.tripod.com http://dochematology.tripod.com http://drzwi.tripod.com http://hematology2.tripod.comכתובתזומתאימה גם לנטסקייפ בכולם נמצא אותו חומר והפיזור בכמה אתרים נועד לפתור בעיות של עומס תעבורה שמביאה להקפאת האתר. לכן, בחרו באופן אקראי לאיזה מהאתרים לגלוש.
בבדיקת קרישיות נמצאו רמות רגילות של הומוציסטין אבל גם הומוזיגוטיות של הגן mthfr האם ישצורך בהמשך ברור או טיפול נשלחתי לבדיקה עקב חשד לארוע איסכמי קל ביותר שאת סימניו הצליחו לראות בבדיקת MRI (גם זאת לא הצליחו לפענח בבטחון מלא) כל שאר בדיקות הררישיות תקינות גיל 37 .
א. היה נכון להכניס ההודעה כהודעה חדשה ולא כשרשור להודעה על אתר העזר. ב. מה שחשוב זה רמת ההומוציסטאין (כפי שהוסבר פעמים רבות. כדאי לקרוא הודעות קודמות בנושא) ולא הגן עצמו.