לימפוציטיס

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

17/06/2004 | 12:00 | מאת: סתיו

אני בת 32 ויצא לי בספירת דם לימפוציטיס 52% וחומצה פולית 34 מה זה אומר?

17/06/2004 | 15:07 | מאת: תשובת מנהל הפורום

52% מתוך כמה ? כפי שעניתי פעמים רבות מספור: ה- % לא קובע. אם את רוצה חוו"ד לגבי הספירה עלייך לרשום את כל תוצאות הספירה. חומצה פולית 34 זה אומר שיש לך די והותר חומצה פולית בגוף. אין נזק בעודף במקרה זה.

02/08/2004 | 12:20 | מאת: איילה

לפני כ-5 חודשים ילדתי - בפעם הראשונה, הלידה הייתה מאוד קשה והסתיימה בניתוח קיסרי. לפני כחודש וחצי התחלתי להבחין בתופעה של נשירת שיער איומה - קבוצות קבוצות של שיער. ובערך באותו הזמן התחלתי להרגיש חולשה פיזית- סחרחורות - עד למצב של כמעט עילפון. ערכתי בדיקות דם - שלא גילו שום דבר מחשיד, אך התופעות עדיין נמשכות. אשמח לתשובתך.

09/09/2004 | 13:46 | מאת: תשובת מנהל הפורום

לא קיבלת תשובה כי אי אפשר לדעת ששאלת את השאלה, 6 שבועות לאחר חליפת הדברים. אין לשאול שאלות חדשות בדפים ישנים כי איש לא יודע שהן שם........ אם תרצי תשובות לשאלות שטרם קיבלת עליהן מענה שאלי שוב בתחילת הפורום.

מנהל פורום המטולוגיה