לימפוציטיס
דיון מתוך פורום המטולוגיה
אני בת 32 ויצא לי בספירת דם לימפוציטיס 52% וחומצה פולית 34 מה זה אומר?
52% מתוך כמה ? כפי שעניתי פעמים רבות מספור: ה- % לא קובע. אם את רוצה חוו"ד לגבי הספירה עלייך לרשום את כל תוצאות הספירה. חומצה פולית 34 זה אומר שיש לך די והותר חומצה פולית בגוף. אין נזק בעודף במקרה זה.
לפני כ-5 חודשים ילדתי - בפעם הראשונה, הלידה הייתה מאוד קשה והסתיימה בניתוח קיסרי. לפני כחודש וחצי התחלתי להבחין בתופעה של נשירת שיער איומה - קבוצות קבוצות של שיער. ובערך באותו הזמן התחלתי להרגיש חולשה פיזית- סחרחורות - עד למצב של כמעט עילפון. ערכתי בדיקות דם - שלא גילו שום דבר מחשיד, אך התופעות עדיין נמשכות. אשמח לתשובתך.
לא קיבלת תשובה כי אי אפשר לדעת ששאלת את השאלה, 6 שבועות לאחר חליפת הדברים. אין לשאול שאלות חדשות בדפים ישנים כי איש לא יודע שהן שם........ אם תרצי תשובות לשאלות שטרם קיבלת עליהן מענה שאלי שוב בתחילת הפורום.