אוננות מופרזת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/01/2001 | 11:52 | מאת: שלומי

אני בן 35 ומאז גיל 15 מאונן קבוע מספר פעמים ביום מאוד אוהב את זה ומתענג על זה אך הדבר מפריע לי בחיי מין תקינים מאחר ואין לי תמיד חשק מיני אחרי "עבודה ידנית" של 2-3 פעמים ביום. מה אפשר לעשות? ברור לי שלא אוכל להפסיק לחלוטין את האוננות שנותנת לי המון סיפוק והנאה!

09/01/2001 | 16:33 | מאת: דודי

אהלן, בעייתך מוכרת. לא אמרת אם אתה נשוי-אם כן-מדוע לא לערב את בת הזוג? אם אתה רווק ומקיים יחסים מזדמנים - אדרבא. אני במקומך לא הייתי מפסיק. נשאלת השאלה-איך הסתדרת בצבא? כשאני הייתי בצבא והיינו לחוצים בפלוגה-היינו עוזרים אחד לשני. גם זו שיטה,אגב. קח חבר טוב :)

09/01/2001 | 23:49 | מאת: אור

מודה לך דודי על התמיכה. לא הבנתי בדיוק למה התכוונת קח לך חבר זה נראה לי מוגזם לשתף חבר בכך ומה הוא אמור לעשות? אגב אני לא נשוי.

11/01/2001 | 13:10 | מאת: fooky

מה הכוונה עוזרים אחד לשני??

21/01/2001 | 07:04 | מאת: מייק

לפעמים חבר טוב עם יד טובה מפוגג בדידות וחששות של לאונן לבד.....

מנהל פורום סקסולוגיה