זיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/12/2000 | 23:50 | מאת: אבינועם

שלום רב, אני בן 55 נשוי+ 3 ילדים גדולים אשר עזבו את הבית !!! לאחר שאחרון הילדים עזב את הבית נשארנו אני ואשתי לבד עם הרבה זמן !!! להפתעתי החלה אישתי לדרוש יחסי מין לעיתים תכופות יותר, אך אני לא מסוגל לעמוד בזה. אני מנהל עסק עצמאי ועובד שעות רבות(אשתי לא עובדת) . אינני יודע אם השנים הרבות במחיצת אשתי גורמים לי לאבד את החשק אבל העובדה היא שלאחרונה אין לי זיקפה ואני מנסה להתחמק מקיום יחסים עם אשתי !!! בשיחה אחרונה עם אישתי רמזה לי שהיא חושדת שיש לי אישה אחרת !!! מה לעשות ???

27/12/2000 | 12:52 | מאת: רופאי קליניקה און

אבינועם, שלום! הבעיה שהינך מתאר שכיחה,לצערינו. בהרבה מיקרים אחרי גיל 50 ויחסי מין לא סדירים במהלך שנים אחרונות,חלה ירידה בתפקוד המיני אצל גבר.לעתים זה מתבטא בזיקפה חלשה,לעתים ב שפיכה מהירה ולרב בשניהם. החשק עלול לרדת גם בגלל אי-קיום של יחסי המין(הרי זה מעגל-חשק-קיום יחסים) עליך לעבור בדיקת זרימות דם באבר מין(דופלר) ועוד כמה בדיקות(לפי המצב) אחרי טיפול בזיקפה החלשה אמור להשתפר גם חשק(נכון שלא חשבת על זה?) כמו כן רצוי לבצע בדיקות של פרופיל הורמונלי ע"מ לשלול בעיות אחרות. בהצלחה

מנהל פורום סקסולוגיה