שאלה לד"ר בירן

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/09/2003 | 22:10 | מאת: ל

בן זוגי מזה כמה שנים מתעניין מאוד במין אנאלי. בנוסף על רצונו לעשות איתי מין אנאלי, הוא מעוניין שאעשה איתו (לו) מין אנאלי בכך שאשתמש בדילדו, באצבעותי, או בחפצים שונים, אבל אני מתחמקת מזה כי זה מרתיע אותי. לאחרונה הבנתי שהוא גם מרבה לאונן בצורה אנאלית תוך שימוש בדילדו וכו'. אני מאוד אוהבת אותו ורוצה שיהיה מסופק מינית, אבל אני חוששת שאולי זה מצביע על נטיות הומוסקסואליות וזה מאוד מפחיד אותי. רציתי לגעת האם זה נורמלי ונפוץ אצל גברים סטרייטים לרצות שיחדרו אליהם בצורה אנאלית ולאונן בעזרת דילדו וכו'? האם זה מצביע על נטיות הומוסקסואליות?

לקריאה נוספת והעמקה
08/09/2003 | 23:42 | מאת: חיפושית

ממוש, זה נורמלי לחלוטין! לגברים יש שם נקודת G . שתפי פעולה, הרי הזוגיות שלכם טובה. הכי הרבה, לא ימצא חן בעיניך, תפסיקי. אולי זה אף יפתח בפניך אופקים חדשים! תהני, בהצלחה!

09/09/2003 | 07:39 | מאת: צילה

שלום מה זה דילדו?

09/09/2003 | 09:16 | מאת: ד"ר אילן בירן

אנא קראי כתבה שלי בנושא מין אנאלי בקישור: http://www.sexuality.co.il/article.php?id=14 נטיה מינית נקבעת בהתאם למשיכה המינית שאדם חש לבן מינו (הומוסקסואליות) ו/או לבן המין השני (הטרוסקסואליות) ולא בהתאם לדרך ולאיבר שמגרים אותנו. במלים אחרות: משיכה למין אנאלי אינה מעידה על נטיה הומוסקסואלית. אני מצטרף לעצת 'חיפושית' שבמקום לפתח דאגות מיותרות תהני מהזוגיות עם בן זוגך האוהב ותשקיעי בפיתוח חיי המין שלכם. לצילה: דילדו הוא אביזר דמוי פין, מגומי או מפלסטיק, שמחדירים לנרתיק או לפי הטבעת לצורך עינוג מיני.

מנהל פורום סקסולוגיה