אין חשק

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/01/2001 | 00:38 | מאת: מייק

אני נשוי בן 38 ובשנה אחרונה סבלתי מכאבי גב חזקים מאוד והופנתי לפיזיוטרפיה. במשך השנה חלה אצלי ירידה בחשק המיני עד שהגעתי למצב של זיקפה מאוד חלשה . הדבר מונע ממני לרצות לקים יחסי מין עם אשתי מפחד שהוא לא יעמוד בעת הצורך. אני אדם בריא ולא סובל ממחלות והייתי רוצה לדעת האם ניתן לטפל בבעיה מסוג זה. במקביל פניתי לרופא משפחה וזה הפנה אותי למרפאת כלי דם- האם יש קשר לבעיה . מבקש תשובתכם המהירה וכיצד ניתן ליצור איתכם קשר אם אכן קיים פתרון. תודה

09/01/2001 | 10:57 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום רב קודם כל עליך לעבור בדיקות דם כגון:טסטוסטרון ופרולקטין. לאחר מכן עליך לעבור בדיקות זרימות דם בעבר מין.לצערי,אין מספיק מידע בדבריך לגבי מצב הזיקפה-הבנתי רק שהינך סובל מחרדות לגביה אך לא הבנתי מהו המצב האמיתי. בכל אופן-אל דאגה.ברב המקרים ניתן לעזור וגילך הצעיר גם כן מצביע בעד כך. בהצלחה

09/01/2001 | 20:16 | מאת: יוסי

דר' סלבה כתב/ה: > > שלום רב > קודם כל עליך לעבור בדיקות דם כגון:טסטוסטרון ופרולקטין. > לאחר מכן עליך לעבור בדיקות זרימות דם בעבר מין.לצערי,אין מספיק > מידע בדבריך לגבי מצב הזיקפה-הבנתי רק שהינך סובל מחרדות לגביה אך > לא הבנתי מהו המצב האמיתי. > בכל אופן-אל דאגה.ברב המקרים ניתן לעזור וגילך הצעיר גם כן מצביע > בעד כך. > בהצלחה

מנהל פורום סקסולוגיה