לתשומת ליבך!

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/01/2001 | 22:26 | מאת: לשוש

קיבלתי את הערתך מפורום נשים ולכן שאלתי את השאלה בפורום זה. שמי האמיתי הוא שרון וחבל על התעסקותך בחשדות שמתאימות לגיל צעיר יותר ובטח שלא כאן. אם אינך רוצה לענות זו זכותך, אך אין לך זכות להתערב ו/או לבקר את שאלותי. בכבוד רב שרון.

09/01/2001 | 02:44 | מאת: דני

והוא בכלל זכר האם תגובתיו בכלל מזכירים אישה?

09/01/2001 | 02:45 | מאת: דני

09/01/2001 | 11:10 | מאת: שוש

שרון שלום, אני מתנצלת אם פגעתי בך אך שאלותיך נראו לי מוזרות: פעם אחת הצגת את עצמך כאשה נשואה, התבטאת ברהיטות, ובקשת עצות לשיפור חיי המין הסולידיים והמשעממים שלך; בשאלה אחרת הצגת את עצמך כנערה בת 19 שחברה בן ה- 19 רוצה להכניס לה מאחור והיא לא יודעת אם זה בתחת או בפות?... תסלחי לי, אבל חוסר האחידות הזה בשאלותייך המוזרות-משהו, ובכלל להיטותך לשמוע הצעות לשיפור הסקס דווקא בפורום של רופאים, מעלים כמה תהיות. תשאלי מה שאת רוצה, לא אכפת לי, אבל אני למשל עניתי לך ברצינות גמורה בפורום נשים וקצת הביך ואף עצבן אותי לחשוב שאולי את בעצם לא מי שאת(ה?..) מתיימרת להיות.

מנהל פורום סקסולוגיה