אי תיפקוד מיני
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
פניתיאליכם לפני הרבה זמן ועד היום לא קבלתי הסבר לבעייתי אנא עיינו בשאלתי מיום 29 4 2001 10.18 המופיעה בדף 21 תודה שאול פפעם קודמת נעזתי באי מל של ידיד וגם לא קבלתי תשובה אקווה שהפעם תתאמצו יותר
אני לא מבין לאיזו עזרה אתה מצפה. התיעצת עם מומחים והם לא עזרו לך. עשית את כל הבדיקות שבעולם. האם נסית את המרפאה לתפקוד מיני בקופת החולים שלך. הם עשויים למצא פתרון. אחרי כל הדברים שאתה מתאר בדף 21 אינני חושב שמישהו בפורום באינטרנט יוכל לעזור. אני טרחתי לעבור לדף 21 אבל אולי תתאר עוד הפעם בקצרה את הבעיה שלך בפורום. אני לא חושב שמישהו יתנדב לתת לך תשובה באימייל.
נוסף לזה אתה יכול להכנס לפורום בזהות מושאלת וגם לפתוח לך אימייל למשל ב www.hotmail.co.il גם שם אתה יכול להזדהות באותה זהות מושאלת. באופן כזה אף אחד לא יוכל להתחקות אחרי התשובות שתקבל.