פשוט לא נכנס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/06/2001 | 01:07 | מאת: חיים

שלום! אני וחברתי מקיימים מזה חצי שנה יחסי מין חברתי הייתה בתולה בזמן שהתחלנו לקיים יחסים כך שהכל התחיל לאט מאוד ובזהירות עקב כאבים. מה שקורה הוא שלאחר חצי שנה עדיין לא הצלחתי ל"בצע" חדירה מאחר והיא מתכווצת או מה שנראה לי יותר סביר שהנרתיק שלה פשוט צר מדי. מיותר לציין שאני מענג אותה לפני כן ככל יכולתי כדי לגרום לה להתרגשות ולרטיבות ואכן הדבר קורה אלא שהפין שלי פשוט לא נכנס. איבר המין שלי אומנם לא קטן אך גם אינו גדול בצורה לא סבירה. רציתי לדעת האם כדאי ללכת לייעוץ רפואי או שאתה יכול להציע לנו לנסות תנוחה מסויימת או דברים אחרים שאתה מציע שיקלו על החדירה. תודה מראש חיים

08/06/2001 | 18:44 | מאת: דני אחר

הרופא בפורום זה אינו עונה. זה מצב די שכיח. תוכלו ללכת למרפאה לתפקוד מיני בקופת החולים שלכם (בתשלום). אפשר למצוא את הטלפון באתר הקופה באינטרנט (תחפש ב ואללה את הכתובת)

09/06/2001 | 19:26 | מאת: דני

בנוסף אני יודע על שני מקרים כאלה שפשוט בקשו מגניקולוג לנתח את קרום הבתולים בהרדמה מקומית. בשני המקרים הזוגות נהנו אחרי זה מחיי מין נהדרים והולידו ילדים רבים.

09/06/2001 | 11:00 | מאת: גוגו

חיים אני מכיר את הבעייה, זה שנים רבות. למרות זאת יש לי ילד בן 4 . במקרה שלי זה נטו עניין של רוגע ומצב נפשי של אישתי. ייתכן וזו גם הבעייה של חברתך, אך הייתי ממליץ לכם לדבר בעניין והחליט יחדיו אם הולכים לטיפול. מנקודת מבטי ככל שתקדימו לטפל כך יוטבו הייחסים בינכם. ללא ספק !!!!!!!!!!! גוגו

16/06/2001 | 21:49 | מאת: דר' דב סמואל

לחברתך יש וגיניזמוס. גשו לטיפול מיני.

17/06/2001 | 01:27 | מאת: חיים

ד"ר סמואל היקר אנא הבהר את תשובתך תודה חיים

מנהל פורום סקסולוגיה