שפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/06/2001 | 14:45 | מאת: זוהר

שלום רב!שמי זוהר בן 29. אני סובל מבעיה שמטרידה אותי מאוד וגורמת לי לחוסר סיפוק מיני ומבוכה ובעייתי היא כזאת:בעת קיום יחסי מין אני מגיע לשפיכת זרע לאחר מספר פעמים אחדות של חדירה ואיבוד זיקפה טוטאלי. בנוסף לכך עליי לציין שאני לא מסוגל לחדש זיקפה לאחר השפיכה. תופעה זו מתסכלת אותי מאוד. אשמח מאוד לקבל תגובה איך לפתור בעיה זו. האם זו בעיה פיזיולוגית או פסיכולוגית והאם ויאגרה או תחליפים טיבעיים יכולים לעזור,מה מומלץ ואיך ניתן להסיגם. נ.ב: בקיום מין אורלי שפיכת הזרע לא מהירה וזה "לצערי" מספק אותי יותר מסקס רגיל. כמובן שאיני יכול להסתפק רק במין אורלי שכן בת זוגתי נפגעת כמוני מסיפוקה המיני עקב תיפקודי המיני. אשמח לקבל תגובת מומחה. בברכה ותודה מראש זוהר.

08/06/2001 | 01:20 | מאת: jemes

listen man, don't worry. you can do few stuff. 1 you can use 2condoms 2 try to think about stuff that are not related to sex 3 see a counsler. good luck ! man

09/06/2001 | 10:50 | מאת: דר' דב סמואל

שפיכה מהירה היא בעיה קשה הניתנת לטיפול.לע"ק יש קושי להשיג זיקפה נוספת.במין אורלי לע"ק השפיכה אינה מהירה.

13/06/2001 | 18:21 | מאת: זוהר

ד"ר סמואל היקר! קיבלתי את תגובתך אך לצערי לא הבנתי את ראשי התיבות ע"ק ולא הסברת כיצד ניתן לטפל בבעיה. אשמח לקבל פרטים נוספים שיאפשרו לי לטפל בבעיה. בברכה: זוהר.

מנהל פורום סקסולוגיה