אין אונות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/06/2001 | 14:09 | מאת: איציק

שלום רב! שמי איציק ובעייתי היא כזאת: אני סובל מבעייה שלטענת רבים הפכה לשכיחה ולא נוראית בעיני בעייה זאת נוראית בפני עצמה שכן כסובל ממנה אני נאלץ להיות פגוע ולהתבייש מעצם המצב הלא נעים שגם ככה נגזר עליי שלא מתוך רצון. הייתי רוצה לדעת בדיוק מה עליי לעשות בנידון ולפתור בעייה זו בהקדם האפשרי אני בן 21.5 וזה הגיל שעד כמה שידוע לי אמור להיות הכי שופע ומלא אונות והנה , מסתבר שלא בהכרח...הייתי רוצה לדעת באם פתרון כגון ויאגרה יכול להועיל ואם כן כיצד ניתן להשיג ומה עליי לעשות בנושא לסיכום רציתי להוסיף רק עוד שאלה האם יכול להיות שיש קשר בעובדה שמעולם לא הייתה לי חברה רצינית לאורך זמן והאם מתח נפשי קשור בבעיה. אשמח לקבל עזרה פתרונות ותשובות בהקדם האפשרי בברכה ובתודה מראש.

07/06/2001 | 07:53 | מאת: דני אחר

ויאגרה נמכרת רק לפי מרשם רופא - וטוב שכך. רצוי מאד שתבדק בצורה רצינית כי אין אונות בגילך אינה שכיחה ביותר. אם אתה "בתול" אין זה אומר כלום לגבי התפקוד המיני בעתיד. (אני יכול להעיד מנסיון אישי) יש כמובן הקליניקה שנותנת חסות לפורום זה, ויש מרפאות לתפקוד מיני (בתשלום) בכל קופות החולים וברבים מבתי החולים. אין אונות יכולה לנבוע מסיבות פסיכולוגיות כמו מתח כמו שאתה מציין, מסיבות פיסיות כמו בעיות כלי דם או ניורולוגיות ומסיבות הורמונליות. רצוי לברר. רוב רובם של המצבים ניתנים לטיפול פשוט ומהיר.

מנהל פורום סקסולוגיה