קליטה מוקדמת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/06/2001 | 13:49 | מאת: סהר

לפעמים אני מקיים יחסי מין עם זיקפה מלאה וחשק מלא , אך אני מגיע לאורגזמה מהר אשר בת זוג שלי עוד לא הגיעה לסיפוק שלה , לכן אני מנסה לחזור למשגל שני אך לפעמים לוקח לי זמן לאונות ולזיקפה , מה הצעתכם ?

07/06/2001 | 10:27 | מאת: mike

יכול להיות שאתה לוהט מדי וגם מותרד מביצועך במיטה תוך כדי שאתה מקיים יחסי מין. תנסה להתרכז גם ברגשות שלך וךא רק בחברה.אל תמהר לחדור ישר, תקדיש יותר זמן למשחק מקדים, ואני בטוח שהמצב ישתפר

07/06/2001 | 17:37 | מאת: דני אחר

ידוע וכתוב בכל המחקרים הרציניים על מין - שיש הבדל משמעותי בין הזמן שלוקח לגבר ולאשה להגיע לאורגזמה. בשביל זה המציאו את כל שיטות המשחק המוקדם. זכור שהאיבר הרגיש ביותר בגוף האשה הוא הדגדגן הנמצא בפתח הוגינה ולמעשה מחוצה לה. חדירה רגילה כמעט שלא מגרה אותו. אם תדאג ללטף ולעסות בעדינות רבה חלק זה לפני שאתה מנסה לחדור, קרוב לודאי שהתאמת הזמנים שלכם תשתפר. (זכור שחלק זה רגיש ביותר ואל תעסה אותו במצב יבש.) חשוב מאד לפתח פתיחות בזוגיות ולבקש את בת הזוג להדריך אותך לפי תחושותיה.

מנהל פורום סקסולוגיה