שאלה לד"ר סמואל

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/06/2001 | 12:27 | מאת: אריה

שלום ד"ר השאלה שאני שואל, נשאלה כבר מספר פעמים בפורום אך לא היתה תשובה ממשית או תשובה מרופא. האם יש קשר בין לחץ דם נמוך אצל נשים לחשק המיני (מלבד עניין העייפות)? האם יש קשר בין לחץ דם נמוך אצל נשים לרמת ההנאה המינית שלהן ולהתעוררות המינית ? במידה ולחץ דם אינו קשור כלל וכלל למיניות, מה יכולה להיות הסיבה הפיזית לקרירות מינית ולחוסר הנאה (אשה בריאה ומאושרת בת 33 ובקשר זוגי טוב)? בתודה

03/06/2001 | 13:01 | מאת: אייל

שלום אני עונה לא כמומחה אך כאחד שחי עם אישה שיש לה לחץ דם נמוך. אין כל קשר להפך. אישתי נהנית מאוד מיחסי מין.

04/06/2001 | 18:23 | מאת: דני אחר

אתה בודאי מקוה לתשובה יותר מעשית מאשר קביעה שאשתו של הרופא סובלת מלחץ דם נמוך ונהנית מאד מחיי מין. אני ממליץ לך לפנות לייעוץ מיני. דומני שהקליניקה און שנותנת חסות לפורום זה מתמחה רק בצד הגברי. יש בכל קופות החולים מרפאות לתפקוד מיני. אתה יכול לצלצל למרפאה שלך (גם בלי להזדהות) ולבקש את הטלפון של המרפאה לתפקוד מיני. אם הזוגיות שלכם טובה ואם אתם פתוחים זה לגבי זה אפשר למצוא המון דרכים כדי ששניכם תיהנו מחיי המין במידה מלאה. זה יהיה שרלטני לתת עצות כלליות דרך האינטרנט במקרה שלכם. יהיה חבל מאד אם לא תפיקו את ההנאה המלאה שבהחלט אפשר להפיק. תיהנו.

06/06/2001 | 19:27 | מאת: דר' דב סמואל

ל"ד נמוך באישה בריאה לא קשור למיניות. "קרירות"יכולה לנבוע ממיבנה נפשי ו/או מערכת יחסים.ממליץ יעוץ.

מנהל פורום סקסולוגיה