לכל מי שיודע

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/06/2001 | 16:22 | מאת: חלי

האם מישהו מכיר חומר סיכה טוב שיכול לעזור בקיום יחסי מין. מי היצרן והיכן ניתן לרכוש תודה

01/06/2001 | 17:16 | מאת: רמונה

אני משתמשת ב-בפנטן - אפשר לקנות בכל בית מרקחת, במקור משמשת לחתכים ולעור סדוק, המשחה שמנונית מאוד מה שמבטיח שהיא תשאר לאורך זמן ויש בה חומרים שמחטאים ומסיעים לגוף לסגור חתכים (משתמשת גם לקעקועים ולפירסינג) מומלץ! (בעיקר למין אנאלי)

02/06/2001 | 16:19 | מאת: דר' דב סמואל

סופטין,זמין בבתי המרקחת.

02/06/2001 | 18:51 | מאת: תוהה

האם שימוש בסופטין או K-Y jelly משפיע על היכולת להכנס להריון? (אנו מנסים כבר כמה חודשים להכנס להריון, ואני משתמשת באופן קבוע ב K-Y jelly . אם זה אכן מפריע במה כן מומלץ להשתמש? תודה.

מנהל פורום סקסולוגיה