תוצאותn/p/t

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/05/2001 | 23:53 | מאת: נירית

שלום חברי בן 42 לאחרונה חלה אצלו ירידה חדה בחשק המיני כ"כ שפיכה לאחר שניגש לאורולוג וביצע מס בדיקות.א:גלוקוז תקין+אוריאה תקין+קריאטנין תקין . בבדיקות אנדוקרינולוגיה:tsh תקין פרולקטין תקין l/h {אל אצ} 2.90 f/s/h 3.90 testosteron total: 19.20 כ"כ ניתנה לו בדיקה שנקראתn/p/t התוצאות היו:415 דקות סה"כ 2 זיקפות זמן זיקפה 70 דקות זמן ממוצע זיקפה 35 שינוי בהיקף במילימטר קצה ממוצע:12+בסיס 15 הגדול ביותר:18 קצה+בסיס 17 בסיכום נרשמו 2 זיקפות ליליות ולהגדרתם בתחום הנורמה לגילו. לאחר שחזר לאורולוג זה הפנה אותו לסקסולוג שאמר שהבדיקה אינה תקינה הפנה אותו לבדיקת טסטוסטרון חופשי? וכן המלצה לתרופה בשם טמוקסיפן? מה שאני יודעת שחברתי חלתה בסרטן השד ומקבלת תרופה בשם כזה כמה שנים מה הקשר ומה דעתך בקשר לתוצאות הבדיקות אודה להתיחסותך בהקדם. נירית

01/06/2001 | 01:41 | מאת: אחת

לצערנו, אין רופא עד הודעה חדשה וידי קצרה מלענות... נסי למצוא תשובה בפורום סקסולוגיה אחר או ביעוץ עם רופא או סקסולוג.

02/06/2001 | 15:45 | מאת: דר' דב סמואל

הבירור הרפואי אכן נראה תקין ולא מדובר בבעיה אורגנית.טמוקסיפן אינה טיפול לאינאונות. ממליץ טיפול תרופתי וסקסולוגי תומך לטוח קצר.

מנהל פורום סקסולוגיה