עוצמת זיקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

28/05/2001 | 02:41 | מאת: רונן

הייתי מעוניין לדעת אם עוצמת זיקפתי תקינה. לאנשים שונים זיקפה שונה שגם נחלשת עם הגיל, עדיין הרפואה מתייחסת לאדם שיכול לקיים יחסי מין, קרי לחדור ולהישאר עב הזיקפה, כאדם בריא. אך זה לא כול הסיפור. מה היא עוצמת זיקפה סבירה ,? אני לא רוצה לעשות בדיקות ללוא צורך אך הנושא מאוד מעניין אותי. דרך אגב, בסרטים כחולים שצפיתי לכוכבים הייתה זיקפה שונה בן אחד לשני. לחלקם הייתה זיקפה חזקה ולחלקם זיקפה פחות חזקה.

28/05/2001 | 11:46 | מאת: דני

אם הזקפה מספקת לחדירה ושהיה למשך זמן - רצוי עד לסיפוק בת הזוג, היא מספקת. מאחר שגודל הוגינה של נשים שונה באופן די קיצוני מאשה אחת למשנה - גם זקפה שתספק אשה אחת עלולה לא לספק אשה אחרת. בגלל זה כדאי ללמוד דרכים נוספות לסיפוק מיני של בת הזוג. אצל רוב הנשים הרגישות המינית המירבית מרוכזת לה בווגינה אלא בדגדגן. אם תצליח לבחור פוזיציה שתאפשר לך ללטף ביד את הדגדגן של בת הזוג (יש להקפיד על עדינות וסיכה מתאימה - אם נחוץ להעזר בחומר כמו ky-gel ) חשיבות עצמת הזיקפה וגוד אבר המין עשויים להעשות משניים לחלוטין. הפיזור של גודל אבר המין בזיקפה ועצמת הזיקפה כה גדולים שיהיה זה מגוחך לדבר על גודל ועצמה ממוצעים.

מנהל פורום סקסולוגיה