פורום מצויין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/01/2001 | 14:21 | מאת: קורא נאמן

חברים, לא רק שאני משכיל מידי פעם ופעם מהשאלות והתשובות , אלא שאניחושב שהפורום הזה מעמיד בצורה קבועה לקוראים הגבריים שלו ולכן קריאה בפורום עצמו יכולה לפתור בעיות אין-אונות !!! במיוחד מצאה חן בעניי שאלתה התמה של הקוראת הנאמנה שלא הבינה איפה חבר שלה רוצה לזיין אותה. נדמה לי שהיא צריכה לפנות לפורום של שאלות לגילאי הרך. תמשיכו להעמיד !!! ישר כח !!!

08/01/2001 | 14:56 | מאת: קורא נאמן

הייתי רוצה לקבל תגובות - האם אני משקף דיעות של אחרים מכם? האם קריאה בפורום גורמת לכם לזיקפה? האם יש משהו מחרמן בשאלות של אחרים? רוב תודות!!!!

08/01/2001 | 16:03 | מאת: יורם

לקורא נאמן שלום, לשאלתך לפורום "האם קריאה במדור זה מעמידה או מחרמנת" - התשובה היא: לא לכולם. לשאלתך לשרון האם השואל הוא גבר או אשה - אני אענה לך במקומה: היא אשה כי שכיבה של שני זכרים זה לא נקרא "תנוחה מיסיונרית". ולשרון אני עונה: א) ראשית אומרים "תנוחה מיסיונרית" ולא "פנסיונרית" (ראי תשובתי ל"קורא נאמן" לעיל); ב) יש כמובן תנוחות אחרות שאפשר להגיע באמצעותן לגירוי מהנה ובין היתר תנוחה של משכב כלב מאחור, זוכרת? או מהצד, או כאשר את יושבת על הכסא (רצוי רך כמו ספה יחידה) וחברך מחדיר לך מקדימה כשאת עם רגליים פסוקות חזק לצדדים - קורא נאמן: האם אתה מתחרמן? אם כן, עזרתי לשני אנשים במתן עצות אלו. חוץ מזה, יש כמה ספרים בנושא או סרטי וידיו - חפשי בספריות המתאימות (אני בטוח שתמצאי). בהצלחה, ממני - יורם.

מנהל פורום סקסולוגיה