אין אפשר להאריך זמן משגל?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/05/2001 | 01:52 | מאת: גומר מהר

אני בן 35, נשוי. אני גומר מאד מהר ולא מצליח לשלוט על זה. אני מצליח להשהות את זה קצת באמצעות מחשבה על דברים אחרים והפסקות אבל גם אני גומר תוך פחות מדקה. מה עושים עם המצב הזה? תודה מראש.

27/05/2001 | 11:22 | מאת: מישהו

לי יש בעיה דומה. אשתי "נדלקת" לאחר כ- 10 דקות של חדירה בערך, ואז היא רוצה "מהר", כאשר אם בהתחלה אני עושה "מהר", זה לא נעים לה. מהר, אני יכול רק בהתחלה ולא אחרי 15-10 דקות מאחר ואז אני אגמור מיידית עקב הגירוי הגבוה שכבר נוצר. אי התאמה מתסכלת בטיימינג. מצפה להמלצות טובות.

27/05/2001 | 14:13 | מאת: בת 34

היי סליחה שאני עונה בעלי נכנס לפורום ואני סתם מתערבבת. אבל אני בטוחה שאישתך תסכים איתי. תנסה לתת לה ליגמור קודם. תשכיבו את הילדים לישון. מסג' בשמן. קוביות קרח מקררות מצחיקות ועושות אוירה טובה . תגרה אותה ליפני החדירה ואחר כך תדאג לעצמך. אתה תגמור בכול מקרה. עד כמה שאני מכירה אותכם. אבל הדבר החשוב ביותר הוא הלשון . לא במה שאתה חושב ואולי גם. אני מתכוונת לדבר על דברים. על תזמונים . ובקיצור על הכלץ אז תהנו

מנהל פורום סקסולוגיה