שילוב

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/05/2001 | 19:54 | מאת: זאב

האם ידוע למישהו משהו לגבי שילוב של ויאגרה עם יוהומבין? מה התוצאות והאם הדבר מותר? על פי מאמרים באנטרנט (www.yohimbine.net) השילוב מביא לתוצאות מעולות. תודה.

25/05/2001 | 21:15 | מאת: אחת

אין רופא בפורום. אל תתעסק עם שילובי תרופות אלא אם רופא אמר לך שזה בסדר ונתן לך מרשם לזה. אחת

28/05/2001 | 13:31 | מאת: דני

רוב במקרים של נזק מויאגרה (למרבה המזל מעטים) נבעו משילוב של ויאגרה עם תרופות. רק רופא או אולי רוקח מומחה (לא מוכר בבית מרקחת) יוכל ליעץ לך. היזהר פן תנזק.

מנהל פורום סקסולוגיה